Rijschool - Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Door 2toDrive kun je nu al vanaf 16,5 jaar starten met volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach, na je 18e verjaardag mag je zelfstandig auto rijden.

De rijlessen

De rijlessen worden gegeven door een ervaren en gediplomeerde rij-instructeur. Je krijgt rijles van één  instructeur en je rijdt altijd in dezelfde lesauto. De rijlessen kun je heel gemakkelijk thuis zelf inplannen in de online rijschoolagenda zodat je kan lessen wanneer het jou uitkomt. Er gaat dus ook geen kostbare tijd verloren in de auto om afspraken te maken. De online agenda is altijd actueel dus als er extra lessen vrij komen of lessen uitvallen is dit gelijk te zien. Tijdens de rijles wordt er door de instructeur niet gebeld in de lesauto, de aandacht gaat volledig naar de leerling die op dat moment rijles heeft. De rijschool  beschikt over moderne lesmaterialen, bijvoorbeeld een tablet waar instructiefilmpjes op worden getoond ter ondersteuning van de mondelinge uitleg, een videocamera om de rijles op te nemen en thuis terug te kunnen kijken als je dit wilt, en wij gebruiken een leskaart om de vorderingen bij te houden.

Download de PlanRijlesApp in de 

Play of Appstore!

Haal je rijbewijs bij Remco's Rijschool

 

Verhinder of verzuim (ook bij ziekte) 

Bij niet tijdig (72 uur) van te voren afmelden van verzuim of verhinder, wordt een vergoeding van €52,00 per les  berekend.

Rijles tijden van dé rijschool

Lestijden van Remco's Rijschool

Wij zijn gesloten
maandag
8:3017:00
dinsdag
8:3017:00
woensdag
8:3017:00
donderdag
8:3017:00
vrijdag
8:3017:00
zaterdag
10:0013:00
zondag
gesloten

 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info